28 syyskuuta 2012

#3 Isot pahat sudet puhkuu ja puhisee...

Nyt ois taas tännekki ne sudet vaihteeks saapunu. Ihan laumoina kuulema kulkevat ja ainakin kaks eri porukkaa on nähty, hui! Toki muuten pidän susista, mutta koirat joutuvat kyllä kärsimään niistä. Meidän Moskunkin sisko raadeltiin tässä pari päivää sitten, onneksi jäi henkiin, mutta varmasti henkisesti järkytti tätä koiraa :/ Ja huomenna alkaa se hirven metästyskin. En kyllä uskalla päästää meidän hauvoja metälle, jos ne ei sieltä ehjänä palaakkaan saatika ollenkaan. Luin tänään myös lehestä että susien metästyslupia on vähennetty, sillä susikanta on pienentyny. Aha. No jospa ne tyytyis kaneihin, jättäis koirat rauhaan ja lähtisivät ennen kesää poies täältä. Pari sutta per paikkakunta riittää loistavasti, mutta pari laumaa per paikkakunta, nej.


                         
Onhan ne söpöjä eläimiä :3

(c) weheartit.com
















Tän viikon olinkin sitten TETissä. Marikan kampaamolla olin ja tykkäsin hirveesti! Ehkä tää on se mitä haluun tehä isona. :) Värjättiin siellä sitten kans nää mun hiusset ja rakastan! Niitä vaalennettiin ja sitten laitettiin toffeen värisiä raitoja :3




1 kommentti:

  1. nawwww :3 noi hiusset passaa sulle ! oot kaunis♥ ja ainii, ikävä.. en varmaan tuu ensviikollakaa kouluu jos tää tauti pahaksi äityy ):

    VastaaPoista