16 marraskuuta 2014

#24 Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko on suoritettu lähes kunnialla loppuun! Olo on todella täysi, väsynyt ja pää on vähän väliä kipeä. Nämä johtuu ruokavaliosta ja siitä etten osaa vielä juoda tarpeeksi vettä. Ruoka jota aterioilla olen tehnyt on ollut taivaallista, aamu-, ilta- ja välipalat on vain aika hirveitä xd Olen koko viikon joutunut korvaamaan päivällisen kouluruolla ja joudun jatkossakin. Välipala on lähes joka päivä proteiinipatukka ja hedelmä ja aamut lähtee käyntiin smoothiella. Treenit on suoritettu tiistaina ja keskiviikkona, sekä aerobinen korvattu torstain ratsastustunnilla. Treeni on todella rankka ja ottaa varsinkin jalkojen lihaksiin ja hiki kyllä nousee pintaan!

Maanantain päivällinen; riisiä ja haukipihvejä | Maanantain lounas; kierrepastaa ja kanasuikaleita | Tiistian lounas; pastaa ja hirvenlihapihvejä

Keskiviikon lounas; pastaa ja kanasuikaleita | Torstain lounas; pastaa ja kanasuikaleita | Keskiviikon välipala


Perjantaista tähän päivään olen joutunut hieman soveltamaan ruoan ja treenin kanssa. Lähdimme seurakunnan kanssa perjantaina Maata Näkyvissä -festareille Turkuun ja sieltä tosiaan saavuin tunti sitten. Linja-auto matkalla söin hedelmiä, pilttiä, proteiinipatukoita sekä yhden kanatortillan pysähdyttyämme ABC.lle. Matka tosiaan kesti noin 7 tuntia ja perjantain treenitkin jäivät väliin. Illalla kävimme syömässä mäkkärillä ja ostin kanawrapin. Lauantaina oli ilmainen aamupala, lounas ja iltapala joidenka lisäksi kävimme vielä mäkkärillä. Tänään ilmainen aamupala ja lounas sekä takaisin kotia. Linkkumatkalla taas kanatortilla, patukoita ja hedelmiä. Treenit tosiaan jäi väliin, mutta ainakin jotain liikuntaa tuli kun hyppi permannolla.

Immanuel | Juha Tapio | LZ7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti